Mesaj de la Ioan Chiroiu

Multumesc lui Dumnezeu ca am avut șansa sa fiu internat in clinica Sf.Constantin din Brasov unde funcționează echipa excepțional condusă de către Dl.Dr.Bogdan Moldovan.
Cuvintele de multumiri pentru calitatea actului medical,pentru modul in care am fost primit, investigat,consultat,diagnosticat si in final operat,sint prea sărace pentru a caracteriza profesionalismul acestei echipe. Atenția primită din partea familiei de medici MOLDOVAN ma face sa cred ca noțiunea " Multumesc" trebuie revăzută si reinventată.
Multumesc acestei familii pentru faptul ca exista.
Ceeace fac pentru alinarea suferințelor oamenilor precum si prestigioasa lor activitate profesional-științifică ma determina sa ma înclin in fata domniilor lor si sa-mi exprim convingerea ca meritele deja recunoscute sint suficiente dovezi ca aceasta familie va promova in viitorul apropiat in galeria celor mai de seama personalități ai lumii medicale de la noi si nu numai.
Dumnezeu sa-i ajute, iar eu ma rog la Dumnezeu pentru sănătatea lor si a întregii familii.
Pacientul Dvs
Ioan Chiroiu

Mesaj de la o pacienta

Buna ziua domnule doctor,
Va aduc mii de multumiri pentru operatia reusita din 16.05.2012 si pentru tot sprijinul acordat. Datorita dumneavoatra astazi stiu sa zimbesc si sa ma bucur pentru sansa pe care mi-ati acordat-o la viata. Il rog pe bunul Dumnezeu si pe Maica Domnului sa va aiba in grija tot restul vietii si sa va rasplateasca pentru toate cate le faceti pentru mine . Sunteti un mare medic pentru mine cu multa experienta si nu imi ajung cuvintele cite as putea scrie de dumneavoastra, intotdeauna cu multa rabdare si dornic de a asculta pacientii cu tot felul de intrebari si a le raspunde cu mult drag si a le aduce zimbetul pe buze ca maine va fi mai bine. Dati-mi voie sa va compar cu un inger trimis de Maica Domnului pe acest pamant cu maini de aur de a salva multi pacienti spre viata. In continuare as vrea sa multumesc echipei de medici cu care ati lucrat in sala de operatie si intregului personal pentru profesionalismul de care dau dovada si disponibilitatea pentru pacienti. Mii de multumiri pentru personalul medical din sectia de Chirurgie pe care o conduceti si care m-au facut sa ma simt ca intr- o adevarata familie fiind tot timpul in preajma mea.
Mii de multumiri si pentru personalul din terapie intensiva.
Inchei acest mesaj cu ochii plini de lacrimi de multumire si respect pentru tot restul vietii.
Cu stima
Maria de la Sighet.

Multumiri pentru sectia de chirurgie

As vrea sa multumesc intregii echipe de doctori si asistente care au participat la ingrijirea mamei mele Sulea Elisabeta, operata pe data de 6 Decembrie la Spitalul Sf. Constantin. Atit mama mea cit si sora mea (Dr. Sulea Simona) au avut numai cuvinte de lauda si au apreciat profesionalismul si competenta intregului personal chirurgical (Dr.Bogdan Moldovan), de anestezie (Dr. Luminita Cimpeanu), blocului operator, sectiei de ATI si chirurgie postoperatorie.
Ma bucur nespus nu numai din privinta unui pacient care a avut o spitalizare extraordinara, dar si din punctul de vedere a unui cadru medical- mindru sa duca vestea unui spital deosebit peste ocean.
Multumesc inca o data si felicitari!
Craciun fericit.

D.M. R.N., BScN
Post Anesthetic Care Unit – PACU
Sunnybrook Health Sciences Centre

http://spitalulsfconstantin.ro/multumiri-pentru-sectia-de-chirurgie/

Multumiri pentru Dr. Bogdan Moldovan si sectiilor de chirurgie generala, ATI, oncologie

Pentru mine, Dr. Moldovan, va rămâne “bunul, distinsul medic”care îşi desăvârşeşte meseria, tratându-şi pacienţii atent, indiferent de condiţia lor socială, etnie sau de vârstă, cu aceeaşi dăruire, demnă de profesia de medic. Lucrează cu sufletul, cu mintea, cu o mână de maestru. Recomand tuturor acest spital şi în mod deosebit pe Dr. Bogdan Moldovan, sufletul şi energia acestuia. Datorita lui şi echipei sale eu am acum, în sfârşit, un zâmbet fericit, frumos şi luminos. Pe care-l daruiesc lor, ca un minunat şi din suflet, MULŢUMESC.

SĂRBĂTORI FERICITE!
Pacienta A.O., 21.11.2011

http://spitalulsfconstantin.ro/multumiri-dr-moldovan-chirurgie/

Mai mult ...

Dedicatie de la pilotii de elicopter ai Spitalului Cantonal din Geneva cu care zburam in"misiunile" de prelevare multiorgan

SCRISORI DE APRECIERE DIN PARTEA PROF. ASOCCIATE pIETRO MAJNO SI A PROF. DR. GILLES MENTHA

 

    

SCRISORI DE APRECIERE DIN PARTEA DR. Mihaela Necula, PhD

 

    

SCRISOARE DE MULTUMIRE

 

dr. Bogdan Moldvan — 2012